Selecteer een pagina

Anne-Livine is het klein interieur-architectenbureau van Ann Coen en daar heeft ze samen met haar echtgenoot Peter Vos bewust voor gekozen.

Persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij de klant en de werf is dan ook hun grootste troef.  “Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit”, is voor hen dan ook geen leuze, maar is diep geworteld in de bedrijfsfilosofie.

Anne-Livine is vooral gespecialiseerd in restauratie en renovatie van privé-projecten in binnen- en buitenland. Ze laten zich af en toe ook verleiden tot een mooi publiek project. Zowel kleinere opdrachten als totaalprojecten behoren tot de mogelijkheden.

Ann heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in het werken met oude materialen en technieken. Door deze bagage staat ze mee aan de wieg van verschillende afgeleide producten.

Elk project is anders. Zowel het gebouw als de klanten hebben andere noden en behoeften. Het is deze dualiteit, die hen steeds opnieuw uitdaagt en drijft om weer iets nieuws te creëren en steeds verder te gaan in de zoektocht naar perfectie en detail.

Deze visie hebben ze proberen te vertalen in één zin.

“Het gebouw en zijn bewoners bepalen het eindresultaat. Wij zijn slechts de tussenpersoon, die beiden in harmonie brengt.”

Bekijk hier de mooie projecten van Anne-Livine Architectuur!

Anne-Livine bvba – Netestraat 4 – 2280 Grobbendonk – info@annelivine.be – +32 (0)14/50.63.03

Loading...