Selecteer een pagina

De St-Paul Home Collectie bestaat ondertussen al meer dan 15 jaar en is er op die tijd in geslaagd wereldwijd een exclusieve plaats te veroveren in de interieurmarkt.

Het tijdloos design, Belgisch vakmanschap en gebruik van de beste kwaliteit Europese eik zijn de garantie dat elk stuk, binnen of buiten, voor altijd zal blijven bekoren.

De Maximus en Minimus tafels van Livine (Ann Coen), de schragentafels, Trestle Table 1 en Trestle Table 2 en de sofa’s Mathilde en Leon zijn de topproducten uit de collectie.

Oscar V - Knokke

Den Herberg - Kasteelhoeve Grobbendonk

Nieuw voor 2019 zijn Livia en de Zazou Collectie, beiden van de hand van Livine (Ann Coen). Trouwens voor het eerst dat St-Paul Home eik en metaal samenbrengt in één ontwerp. De Zazou Collectie is dan ook speciaal ontworpen voor horeca en hotelprojecten, maar voelt zich evengoed thuis in elke privéwoning.

Al de ontwerpen van St-Paul Home dragen het respect in zich voor de traditionele, functionele en eenvoudige technieken die eeuwenlang met passie en vakmanschap zijn bedacht en gebruikt door de beste ambachtslieden.

De klassieke verhoudingen spreken dan ook een internationaal publiek aan van interieurarchitecten, architecten en designers.

St-Paul Home probeert in haar ontwerpen en productie ook doorgedreven rekening te houden met de natuur, het klimaat en een duurzame manier van werken. Het merk is hiervoor al regelmatig wereldwijd geroemd door vakbladen en ecologische verenigingen. Uiteraard is de Franse eik afkomstig van gecontroleerde bosbouw op het Europese vasteland.

Voor onze buitencollectie gebruiken we Robinia, de enige Europese hardhoutsoort met dezelfde of betere kwaliteiten dan exotisch hardhout. Deze houtsoort komt voornamelijk voor in Nederland, Duitsland en Hongarije.

Al onze tafels zijn onbehandeld en worden geleverd met onze eigen St-Paul Home Care Kit om de tafels in topconditie te houden. Dit doen we met 100% zuivere en milieuvriendelijke Marseille zeep, de 600gr Cube die we importeren uit…, Marseille (F).

Kortom, van België, Italië en Scandinavië tot Japan, Zuid-Afrika, Canada en Nieuw-Zeeland, overal kom je wel een interieur tegen waar de St-Paul Home Collectie voor de volgende 50 jaar of meer een plek heeft.

Bekijk hier de St-Paul Home Collectie!

ARTEMESA CG 01-2013.jpg

Cosmo 1240x620.jpg

Loading...