Selecteer een pagina

Op vrijdag 11 september ontvangen de Partners van ’t Wit Huys ter Miereyck nationale en internationale Architecten, Interieurarchitecten en Designers. Tijdens de doorlopende stoomkook demonstratiesessies en de hapjes van V-Zug kunnen zij de prachtige renovatie van dit 19de eeuwse pand en het vakmanschap van de Partners bekijken. Informatie over technieken en mogelijkheden zijn een gegeven. Daarnaast organiseert ’t Wit Huys ter Miereyck twee interessante voordrachten. “Natuursteen” door Geert Legein van Febenat, de belgische natuursteen federatie en “Comfortsystemen-domotica” door Robin De Schutter van JNV, digitale architecten. Door de beperkte plaatsen is inschrijven voor deze sessies noodzakelijk.

Natuursteen, sessies om 13u en 16u, inschrijven op natuursteen@twithuys.be

Comfortsystemen, sessies om 14u en 17u, inschrijven op comfortsystemen@twithuys.be

Bent u Architect, Interieurarchitect, Designer of bouwprofessional? Dan bent u van harte welkom op vrijdag 11 september 2015 van 10u tot 21u in ’t Wit Huys ter Miereyck, Netestraat 4 te Grobbendonk.

Loading...