Selecteer een pagina

Op donderdag 10 december 2015 houden de Partners van ’t Wit Huys ter Miereyck hun tweede Architectendag. Tijdens de doorlopende stoomkook demonstratiesessies en de wildhapjes van V-Zug kunnen zij de prachtige renovatie van dit 19de eeuwse pand en het vakmanschap van de Partners bekijken. Daarnaast organiseert ’t Wit Huys ter Miereyck twee interessante voordrachten. “Natuursteen” door Geert Legein van Febenat, de belgische natuursteen federatie en “Comfortsystemen-domotica” door Robin De Schutter van JNV, digitale architecten. Door de beperkte plaatsen is inschrijven voor deze sessies noodzakelijk.

Natuursteen, sessie om 17u, inschrijven op natuursteen@twithuys.be

Comfortsystemen, sessies om 14u en 16u, inschrijven op comfortsystemen@twithuys.be

UNIEK in België: breng uw designtekening, bouwplan of interieurplan voor een gratis “speed consult” over 3D printen van een prototype of maquette.

Bent u Architect, Interieurarchitect, Designer of bouwprofessional? Dan bent u van harte welkom op donderdag 10 december 2015 van 10u tot 21u in ’t Wit Huys ter Miereyck, Netestraat 4 te Grobbendonk.

Inschrijven op aanwezig@twithuys.be of architectendag@twithuys.be

Loading...